Onze Specialisatie: Finance & Accounting

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van Finance profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie!
Jarenlang hebben wij al mogen samenwerken met klant-werkgevers uit verschillende sectoren van klein opstartkantoor tot grote KMO's en internationale marktleiders,waardoor wij een sterk inzicht verworven hebben in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze sectoren. 
Ons kantoor is dan ook doelbewust gevestigd te Leuven, lekker centraal in België, zodat wij voor werkgevers vanuit het hele land gespecialiseerde profielen kunnen aanbieden.

Binnen deze niche rekruteren wij dan ook zeer ruim zowel de managementprofielen, als de gespecialiseerde Finance & Accounting profielen.

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

CFO - Finance Director

Finance Manager - alle leidinggevenden

TAX Manager

Business Analist / Controller - alle specialisten

Dossierbeheerders

Accountants GL / AP, TAX, international GAAP,...

Bankbedienden - ook alle specialisten

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment van profielen in deze niche: wij nemen een op maat, zeer persoonlijk assessment af in opdracht van zowel de werkgever, als op vraag van de kandidaat, die zelf meer inzicht wil in talenten en competenties. 

Development Center van profielen in deze niche: voor eventuele doorgroei of talent matching, kan je bij ons een development center op maat laten opbouwen. Altijd zéér persoonlijk! 

Recruitment Process Outsourcing (RPO) van vacatures in deze niche: je kan via DRIVEN by talent het rekruteringsproces uitbesteden, deels of volledig. 


Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132