Onze Specialisatie: Human Resources

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van HR-profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie! 
Als Talent Acquisition Specialists zijn wij zelf natuurlijk ontzettend gepassioneerd door mensen. Met veel plezier screenen wij dan ook collega-gepassioneerden die hun carrière in HR willen starten of verder uitbouwen. 
Jarenlang hebben wij al mogen samenwerken met klant-werkgevers uit verschillende sectoren van kleine opstartkantoortjes tot grote KMO's en internationale marktleiders, waardoor wij een sterk inzicht verworven hebben in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze sectoren. 
Ons kantoor is dan ook doelbewust gevestigd te Leuven, lekker centraal in België, zodat wij voor werkgevers vanuit het hele land gespecialiseerde HR-profielen kunnen aanbieden.

Binnen deze niche rekruteren wij dan ook zeer ruim zowel de managementprofielen, als de gespecialiseerde HR-profielen.

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

HR Director / Manager

Change Manager

HR Business Partner

HR Officer / Assistant

Payroll Officer / Manager

Talent Manager

Recruiters

Performance Management

Compensation & Benefits Manager / Officer

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment voor profielen in deze niche: wij verzorgen een zeer persoonlijk en op maat assessment voor kandidaten die solliciteren voor vacatures in deze niche, op vraag van de werkgever. Ook op eigen vraag van de kandidaat is het mogelijk om op maat een persoonlijk assessment samen te stellen. 

Development Center voor profielen in deze niche: voor een doorgroei naar een positie in deze niche, kunnen wij op maat een persoonlijk development center uitwerken. Dit zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat om inzicht te krijgen in eigen talenten en competenties. 

Recruitment Process Outsourcing (RPO) voor vacatures in deze niche: je kan als werkgever het rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan DRIVEN by talent. 


Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132