Onze Specialisatie: ICT

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van managementprofielen, daar behoort onze niche ICT Management absoluut ook onder. 
Jarenlang hebben wij al mogen samenwerken met klant-werkgevers uit de meest uiteenlopende sectoren, waar wij de groei van hun ICT afdeling graag ondersteunen. Hierdoor hebben wij een sterk inzicht verworven in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze niche. Ons kantoor is doelbewust zeer centraal gevestigd te Leuven, van waaruit wij gespecialiseerde ICT profielen rekruteren voor werkgevers in heel België.

Binnen onze niche ICT rekruteren wij voornamelijk de managementprofielen.

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

CIO - Chief Information Officer

ICT Manager

Production Manager / Supervisor

Programmamanager

Project Manager

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment voor profielen in deze niche: wij stellen een volledig op maat en uiterst persoonlijk assessment samen. Dit kan zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat zelf om meer inzicht te krijgen in eigen talenten en competenties. 

Development Center voor een doorgroei kunnen we een volledig op maat en uiterst persoonlijk development center organiseren. Dit kan zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat zelf die graag meer inzicht krijgt in eigen talenten en competenties. 

Recruitment Process Outsourcing (RPO) voor vacatures in deze niche: je kan het rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan DRIVEN by talent. 


Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132