Onze Specialisatie: Life Sciences - Pharma & Chemie.

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van biotechnische profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie! Wij houden zelf zo ontzettend van deze bedrijfsomgevingen en de mensen die hier vol passie, net als ons, elke dag met plezier werken. Daarom rekruteren wij héél graag in deze niche! 
Jarenlang hebben wij namelijk al mogen samenwerken met klant-werkgevers in de sectoren pharma en chemie, medical devices, voeding, medical staff, ziekenhuizen,... waardoor wij een sterk inzicht verworven hebben in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze sectoren. 
Ons kantoor is dan ook doelbewust gevestigd op het industrieterrein van Haasrode-Leuven, het hoogtechnologische researchpark, waar wij zijn omringd door bedrijven die zich graag innovatief bezighouden. Ook het wetenschapspark ligt vlakbij, maar vanuit Leuven rekruteren wij deze profielen voor werkgevers in heel België. 

Binnen deze niche rekruteren wij dan ook zeer ruim zowel de managementprofielen, als de gespecialiseerde profielen! 

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

Bio-ingenieurs over verschillende afdelingen - dit is écht ons ding!

Laboranten / Labo Technician - we love!

Quality Assurance / Quality Control Officer en Manager

Regulatory Affairs Specialist / Manager

Ziekenhuispersoneel

Medical Staff

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment voor profielen in deze niche: wij stellen met veel plezier een persoonlijk en volledig op maat assessment samen voor sollicitanten in deze niche. Dit kan perfect zowel op aanvraag van de werkgever, als op aanvraag van de kandidaat zelf. Zeker interessant wanneer je graag zelf meer inzicht krijgt in je talenten!

Development Center voor profielen in deze niche: voor doorgroei maken wij met veel plezier een persoonlijk en volledig op maat development center voor mogelijke doorgroei. Dit kan zowel op aanvraag van de werkgever, als op aanvraag van de kandidaat zelf. Zeker interessant wanneer je graag zelf meer inzicht krijgt in je talenten!

Recruitment Process Outsourcing (RPO) voor vacatures in deze niche kan je het rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden bij DRIVEN by talent.
 

Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132