Onze Specialisatie: Logistics & Supply Chain

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van logistieke profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie!
Jarenlang hebben wij al mogen samenwerken met klant-werkgevers uit de meest uiteenlopende sectoren, waar wij hun logistiek proces van A tot Z hebben kunnen meevolgen, waardoor wij een sterk inzicht verworven hebben in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze niche. 
Ons kantoor is doelbewust zeer centraal gevestigd te Leuven, van waaruit wij gespecialiseerde logistieke profielen rekruteren voor werkgevers in heel België.

Binnen onze niche Logistics & Supply Chain rekruteren wij dan ook zeer ruim zowel de managementprofielen, als de gespecialiseerde functies.

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

Warehouse Manager / Logistiek Manager

Supply Chain Manager / Supervisor / Coördinator / Officer

Facility Manager / Fleet Manager

Procurement Manager / Specialist / Officer

Aankoper / Purchasing / Technical Buyer

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment voor profielen in deze niche: wij stellen met veel plezier een volledig op maat en uiterst persoonlijk assessment samen. Dit kan zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat zelf. Zeker interessant wanneer je meer inzicht wenst in je eigen talenten en competenties! 

Development Center voor doorgroei in deze niche: wij stellen met veel plezier een volledig op maat en uiterst persoonlijk development center samen. Dit kan zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat zelf. Zeker interessant wanneer je meer inzicht wenst in je eigen talenten en competenties! 

Recruitment Process Outsourcing (RPO) voor vacatures in deze niche: je kan het rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan DRIVEN by talent! 


Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132