Image

Kim Billiard
Oprichter & Talent Acquisition Specialist

Toen ik DRIVEN by talent startte, had ik 17 jaar commerciële ervaring opgebouwd in verschillende sectoren, waaronder Finance, Marketing & PR en meest recent in de commerciële HR sector op managementniveau. Hier hield ik me vooral bezig met het oprichten van nieuwe HR-kantoren, waarbij ik verantwoordelijk was voor de businessplannen, marktbewerking, de praktische organisatie en opleiding van recruiters en managers. Een héél fijne tijd waarin ik mijn passie voor mensen, talenten en HR ontdekte!

Met de opstart van DRIVEN by talent is het ons doel om een kwalitatief, gespecialiseerd recruitment agency uit te bouwen. In deze krappe arbeidsmarkt zijn veel bedrijven op zoek naar een professioneel partnership in hun zoektocht naar de juiste medewerkers. Wij focussen ons graag op de core business van het rekruteren, waar we voor alle partijen het verschil kunnen maken. Ik hou namelijk van een doorgedreven, warmzakelijk partnership met onze klanten en werk graag als carrièrepartner en coach voor onze kandidaten. Op die manier maak je echt het verschil voor mensen, daaruit haal ik veel voldoening.

Als people manager creëer ik graag een open en positieve werksfeer op kantoor, waar onze collega’s zich gewaardeerd voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf ook in het verleden ervaren dat een positieve en stimulerende werksfeer, waar je je als werknemer gewaardeerd voelt, zeer belangrijk is voor je persoonlijke motivatie. 
Werkvreugde is van onschatbare waarde, dagelijks genieten van je job samen met je collega’s, dat is ons streefdoel ook voor elke kandidaat die we verderhelpen én voor onze eigen DRIVEN-collega's natuurlijk. 

Want daar worden wij écht blij van: #proudtobeDRIVEN!

Contacteer me rechtstreeks via mail: kim@drivenbytalent.be of bel via 016/24.70.30

Image

Estelle Marteau
Talent Acquisition Specialist

Als pas afgestudeerde ben ik in de uitzendsector terecht gekomen.
Al zeg ik het zelf: je leert snel en veel binnen deze wereld en ik ben hier dan ook enorm dankbaar voor, want wat een bijzondere leerschool!
 
Na jaren als recruiter gewerkt te hebben, besloot ik toch een andere weg in te slaan qua sector, want ik miste iets in de uitzendsector... Moeilijk te geloven, maar ik was mijn drive verloren...
Ik besloot mijn weg te zoeken in een compleet andere business. Mijn functie als district manager bestond voornamelijk uit het begeleiden van onze personeelsleden en het coachen van de mensen on-site. Maar al snel kwam ik tot het besef dat het niet persé de job als recruiter geweest was, waarin ik niet meer geloofde, maar de manier van werken in de uitzendsector! 
 
Aangezien ik met Kim in het verleden fijn had samengewerkt, besloot ik met haar contact op te nemen. Na een goede babbel, kwam ik tot het besef dat ik niet op de juiste plek zat bij mijn vorige werkgever, want ik voelde mijn drive meteen terugkomen van zodra ik maar één voet binnen zette bij DRIVEN by talent! 
 
Met enorm véél goesting en volle DRIVE zet ik mijn carrière in de rekrutering verder bij Kim en DRIVEN by talent, zodat ik andere mensen kan helpen met het vinden van hun drive en deze kan matchen aan de juiste werkgever!
Want: "They also have to be DRIVEN by your talent".

#proudtobeDRIVEN 
 
Contacteer me rechtstreeks via mail: estelle@drivenbytalent.be of bel via 016/24.70.34
Image


Valérie Damoiseau
Talent Acquisition Specialist

Een tijdje geleden besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.
Door mijn ruime ervaring in de HR sector, ook als loopbaanbegeleidster, wist ik heel goed waar ik naar toe wilde:
Een job waar ik met passie anderen kan helpen. Waar ik door mijn enthousiasme en optimisme zowel mijn klant als kandidaat kan gelukkig maken, elke dag opnieuw.
Waar betrokkenheid en communicatie van essentieel belang zijn. Een plaats waar ik mijn coaching ervaring kan gebruiken om onze kandidaten te begeleiden naar hun nieuwe werkplaats.

Wel, die plaats heb ik nu gevonden... bij DRIVEN by talent!

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel zodat ik al deze belangrijke waarden met jullie delen kan !

#DRIVENbypassion

Contacteer me rechtstreeks via mail: valerie@drivenbytalent.be of bel via 016/24.70.31