Image

Kim Billiard
Oprichter & Talent Acquisition Specialist

Toen ik DRIVEN by talent startte, had ik 17 jaar commerciële ervaring opgebouwd in verschillende sectoren, waaronder Finance, Marketing & PR en meest recent in de commerciële HR sector op managementniveau. Hier hield ik me vooral bezig met het oprichten van nieuwe HR-kantoren, waarbij ik verantwoordelijk was voor de businessplannen, marktbewerking, de praktische organisatie en opleiding van recruiters en managers. Een héél fijne tijd waarin ik mijn passie voor mensen, talenten en HR ontdekte!

Met de opstart van DRIVEN by talent is het ons doel om een kwalitatief, gespecialiseerd recruitment agency uit te bouwen. In deze krappe arbeidsmarkt zijn veel bedrijven op zoek naar een professioneel partnership in hun zoektocht naar de juiste medewerkers. Wij focussen ons graag op de core business van het rekruteren, waar we voor alle partijen het verschil kunnen maken. Ik hou namelijk van een doorgedreven, warmzakelijk partnership met onze klanten en werk graag als carrièrepartner en coach voor onze kandidaten. Op die manier maak je echt het verschil voor mensen, daaruit haal ik veel voldoening.

Als people manager creëer ik graag een open en positieve werksfeer op kantoor, waar onze collega’s zich gewaardeerd voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik heb zelf ook in het verleden ervaren dat een positieve en stimulerende werksfeer, waar je je als werknemer gewaardeerd voelt, zeer belangrijk is voor je persoonlijke motivatie. 
Werkvreugde is van onschatbare waarde, dagelijks genieten van je job samen met je collega’s, dat is ons streefdoel ook voor elke kandidaat die we verderhelpen én voor onze eigen DRIVEN-collega's natuurlijk. 

Want daar worden wij écht blij van: #proudtobeDRIVEN!

Image

Lesly Celis
Talent Acquisition Specialist

Toen ik vijf jaar geleden mijn eerste stappen zette in de wereld van het rekruteren, had ik een mooie ervaring opgebouwd in coaching en people management.

Rekruteren sprak me altijd al aan, zowel als HR Consulente als Office Manager, en dus werd het tijd voor de volgende stap in het rekruteren: werving en selectie. Zo ging ik aan de slag als Senior Recruiter en groeide ik al snel door naar HR Business Manager. Een leuke ervaring bij een goede werkgever, maar er ontbrak iets…

Tot iemand uit mijn HR-netwerk me in de richting van Kim en dus DRIVEN by talent stuurde: “Contacteer Kim maar eens, haar nieuw recruitment agency lijkt me echt iets voor jou!”…
En gelijk had hij! Want: DRIVEN by talent? Absoluut!...  Resultaatgericht met oog voor kwaliteit? Helemaal!...  Gelukkig was er dankzij hun mooie groei snel ruimte voor iemand extra en kon ik in oktober 2019 het DRIVEN-team vervoegen, een keuze waar ik nog elke dag ontzettend blij mee ben!

Ik heb het geluk gehad bij een werkgever terecht te komen wiens waarden en visie op de sector volledig aansluiten bij de mijne. Dit maakt dat ik me niet alleen als partner kan inzetten voor onze klanten, maar ook als carrièrecoach voor onze talenten. De perfecte combinatie voor me, we krijgen hier echt de ruimte om kwalitatief, mensgericht en coachend te werk te gaan. Ik ben dan ook trots mee te kunnen werken aan de groei van DRIVEN by talent en blij deel uit te mogen maken van dit fantastische team!

#DRIVENbytalentisTOP

Image

Estelle Marteau
Talent Acquisition Specialist

Als pas afgestudeerde ben ik in de uitzendsector terecht gekomen.
Al zeg ik het zelf: je leert snel en veel binnen deze wereld en ik ben hier dan ook enorm dankbaar voor, want wat een bijzondere leerschool!
 
Na jaren als recruiter gewerkt te hebben, besloot ik toch een andere weg in te slaan qua sector, want ik miste iets in de uitzendsector... Moeilijk te geloven, maar ik was mijn drive verloren...
Ik besloot mijn weg te zoeken in een compleet andere business. Mijn functie als district manager bestond voornamelijk uit het begeleiden van onze personeelsleden en het coachen van de mensen on-site. Maar al snel kwam ik tot het besef dat het niet persé de job als recruiter geweest was, waarin ik niet meer geloofde, maar de manier van werken in de uitzendsector! 
 
Aangezien ik met Kim in het verleden fijn had samengewerkt, besloot ik met haar contact op te nemen. Na een goede babbel, kwam ik tot het besef dat ik niet op de juiste plek zat bij mijn vorige werkgever, want ik voelde mijn drive meteen terugkomen van zodra ik maar één voet binnen zette bij DRIVEN by talent! 
 
Met enorm véél goesting en volle DRIVE zet ik mijn carrière in de rekrutering verder bij Kim en DRIVEN by talent, zodat ik andere mensen kan helpen met het vinden van hun drive en deze kan matchen aan de juiste werkgever!
Want: "They also have to be DRIVEN by your talent".

#proudtobeDRIVEN 
Image

Valérie Damoiseau
Talent Acquisition Specialist

Een tijdje geleden besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.
Door mijn ruime ervaring in de HR sector, ook als loopbaanbegeleidster, wist ik heel goed waar ik naar toe wilde:
Een job waar ik met passie anderen kan helpen. Waar ik door mijn enthousiasme en optimisme zowel mijn klant als kandidaat kan gelukkig maken, elke dag opnieuw.
Waar betrokkenheid en communicatie van essentieel belang zijn. Een plaats waar ik mijn coaching ervaring kan gebruiken om onze kandidaten te begeleiden naar hun nieuwe werkplaats.

Wel, die plaats heb ik nu gevonden... bij DRIVEN by talent!

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel zodat ik al deze belangrijke waarden met jullie delen kan !

#DRIVENbypassion