Onze Specialisatie: Sales & Office

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van Sales & Office profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie!  Zelf hebben wij meer dan 17 jaar ervaring in doorgedreven Sales, waardoor wij de juiste sparringspartners zijn tijdens het interview. Van new business development tot warmzakelijk relationeel farmen, van startende sales tot een sales directiefunctie, je kan bij ons terecht! Ook marketingprofielen vallen onder deze niche. 

Wij geloven bovendien in het volgende: élke sterke manager heeft een sterke Management Assistant nodig! Daarom specialiseren wij ons ook graag in Office. Wat zou je bedrijf zijn zonder die dynamische duizendpoot - Office Manager - die alles operationeel en organisatorisch in goede banen leidt? Wij vinden die collega graag! 

Jarenlang hebben wij al het genoegen om te mogen samenwerken met klant-werkgevers uit verschillende sectoren, van kleine opstart kantoortjes tot grote KMO's en internationale marktleiders, waardoor wij een sterk inzicht verworven hebben in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze sectoren. Ons kantoor is dan ook doelbewust gevestigd te Leuven, lekker centraal in België, zodat wij voor werkgevers vanuit het hele land gespecialiseerde Sales & Office profielen kunnen aanbieden.

Binnen deze niche rekruteren wij dan ook zeer ruim zowel de managementprofielen, als de gespecialiseerde profielen.

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

CCO - Sales Director

Sales Manager

Business Development Manager

Account Manager

Sales Engineer / (Internal) Technical Sales

Vertegenwoordigers

Office Manager

Management Assistant

Receptionist / Administratief bediende

Marketing Manager / Coördinator

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment voor profielen in deze niche: wij stellen met plezier een volledig op maat en uiterst persoonlijk assessment samen. Dit kan zowel op aanvraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat zelf. Zeker interessant wanneer je graag meer inzicht krijgt in je eigen talenten en competenties! 

Development Center voor doorgroei in deze niche: wij stellen met plezier een volledig op maat en uiterst persoonlijk development center samen. Dit kan zowel op aanvraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat zelf. Zeker interessant wanneer je graag meer inzicht krijgt in je eigen talenten en competenties! 

Recruitment Process Outsourcing voor vacatures in deze niche: je kan het rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan DRIVEN by talent!

 

Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132