Onze Specialisatie: Technics & Engineering.

DRIVEN by talent heeft een zeer ruime ervaring in de rekrutering van technische profielen, daarom behoort dit absoluut tot onze specialisatie!
Jarenlang hebben wij al mogen samenwerken met klant-werkgevers uit de meest uiteenlopende technische sectoren, waardoor wij een sterk inzicht verworven hebben in zowel deze bedrijfsomgevingen, bedrijfsculturen en profielen binnen deze sectoren. 
Ons kantoor is dan ook doelbewust gevestigd op het industrieterrein van Haasrode-Leuven, het hoogtechnologische researchpark, waar wij zijn omringd door bedrijven die zich graag innovatief bezighouden in verschillende technologieën! Vanuit Leuven zijn we centraal gevestigd om deze top profielen te rekruteren voor werkgevers over heel België. 

Binnen deze niche rekruteren wij dan ook zeer ruim zowel de managementprofielen, als de gespecialiseerde ingenieurs en engineers.

Voor welke vacatures kan je bij ons zoal terecht:

Operationeel Directeur - COO

Gespecialiseerde ingenieurs / engineers in Sales, Project Management,...

Production Manager / Supervisor

Maintenance Manager / Supervisor

Engineering Manager / Supervisor

...


ONZE RECRUITMENT SERVICES:

Recruitment van profielen in deze niche: wij werven en selecteren geschikte kandidaten voor een specifieke vacature

Procruitment van profielen in deze niche: wij bieden gespecialiseerde profielen proactief aan, los van een specifieke vacature, zodra deze beschikbaar is op de arbeidsmarkt

Carrièrecoaching voor profielen in deze niche: ben jij een gespecialiseerd of managementprofiel in deze niche en ben je op zoek naar de juiste job en werkgever? Dan begeleiden wij jou heel graag!

Assessment voor profielen in deze niche: wij stellen met veel plezier een uiterst persoonlijk en volledig op maat assessment samen. Dit kan zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat. Zeker interessant wanneer je graag meer inzicht krijgt in je eigen talenten en competenties! 

Development Center voor doorgroei in deze niche: wij stellen met veel plezier een uiterst persoonlijk en volledig op maat development center samen. Dit kan zowel op vraag van de werkgever, als op vraag van de kandidaat. Zeker interessant wanneer je graag meer inzicht krijgt in je eigen talenten en competenties! 

Recruitment Process Outsourcing (RPO)  voor vacatures in deze niche: je kan het rekruteringsproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan DRIVEN by talent! 


Voor meer info, contacteer ons gerust: leuven@drivenbytalent.be of 016/888.132