TOTAL TALENT MANAGEMENT

DRIVEN by talent is een gespecialiseerd recruitment agency, onze slogan luidt dan ook: "Passie voor rekrutering"!
Daarnaast verklapt onze naam natuurlijk ook waarvoor we staan: gedreven door talent. Want talenten zijn bijzonder schaars in de huidige arbeidsmarkt, 
bovendien is rekrutering meer dan ooit een specialisatie op zichzelf geworden waarbij je doorgedreven expertise in HR én een ruim zicht op de gehele en
wisselende arbeidsmarkt nodig hebt, én dit combineert met psychologisch inzicht, marketing, commerciële skills en snelheid.  Al deze expertise en processen zijn bijzonder tijdrovend...

Welke CEO of HR Professional vindt in deze periode nog ruim de tijd om zich te verdiepen in de steeds veranderende specialisatie recruitment? 
Wanneer vacatures te lang blijven openstaan, lopen deadlines van opdrachten gevaar en kan dit op lange termijn het succes van de organisatie in de weg staan.

Onze Recruitment Services kunnen hier alvast een oplossing bieden, zodat je je opnieuw op uw corebusiness kan focussen en wij op die van ons, nl:
Total Management van talenten! 

ONZE RECRUITMENT OPLOSSINGEN

Volledig op maat! 

 1. Recruitment
  Wij rekruteren in opdracht van onze klant-werkgever een specifiek talent en nemen het eerste selectieproces daarbij volledig voor onze rekening. Om dit kwalitatief te kunnen opnemen, komen wij persoonlijk ter plaatse voor een professionele intake, kennismaking met de business en bedrijfscultuur, wij schrijven een vacaturetekst op maat uit en voorzien searchacties. Wij selecteren max. 2 à 3 geschikte kandidaten en stellen deze voor met uitgebreid screeningsrapport. Ook de sollicitatiegesprekken volgen wij mee op tot en met loonbespreking en contractondertekening.

 2. Procruitment
  ls Talent Acquisition Specialists scannen wij de arbeidsmarkt voortdurend op nieuwe talenten! Vaak is het zo dat wanneer er een zogenaamde 'witte raaf'  zeer kort beschikbaar komt op de arbeidsmarkt, er net geen openstaande vacature is bij onze klant-werkgever, of dat wanneer er een openstaande vacature is, die witte  raaf net niet meer beschikbaar is! Die exact matchende timing, waarbij we op het juiste moment aan beide vragen kunnen voldoen, vinden we in deze uitdagende arbeidsmarkt  helaas steeds minder en minder terug. Daar hebben wij de oplossing voor gevonden! Wij weten graag welke talenten we steeds proactief mogen voorstellen, los van een openstaande vacature, zodat we die witte raven toch voor jullie organisatie weten te strikken! Voor er opnieuw een openstaande vacature komt, is je witte raaf al volop ingewerkt.

 3. Assessment
  Wij geloven in talenten en de juiste match, niet alleen in fit met diploma en ervaring. DRIVEN by talent is héél sterk in het ontdekken van talenten, wij geloven bovendien in hen en helpen onze kandidaten met het beter inzetten van deze talenten en deze te ontwikkelen. Via een zéér persoonlijk en uniek assessment, geven wij zowel onze kandidaten als de werkgever een ruim inzicht in de persoonlijkheid, talenten en competenties, gedragsvoorkeuren in een werkomgeving, fit in het team, bij de manager én ontzettend belangrijk: een goede cultural fit!

 4. Development Center
  Zeker bij een carrière switch binnen eenzelfde organisatie, of een potentiële doorgroei, is het ontdekken en potentieel in ontwikkelen van talenten erg belangrijk. Elke sterkte brengt een valkuil mee, ook deze mogen niet vergeten worden! DRIVEN by talent is heel sterk in het ontdekken van talenten en wij helpen kandidaten dan ook graag  deze talenten beter in te zetten en te laten groeien. Via een zéér persoonlijk en uniek development center, geven wij zowel onze kandidaten als de werkgever een ruim inzicht in de persoonlijkheid, talenten en competenties, gedragsvoorkeuren in een werkomgeving, fit met de functie, fit met het team en met de (nieuwe) manager.

 5. Carrièrecoaching 
  Assessments en Development Centers worden vaak door een werkgever aangevraagd. Maar wat als je nu zelf eens graag meer inzicht in je profiel wenst?  Wel, dan kan je bij ons terecht! Héél graag zelfs, want dankzij ons ruim inzicht in de arbeidsmarkt en onze ruime kennis van werkgevers en bedrijfsculturen, persoonlijkheden en gedragsvoorkeuren, helpen wij jou graag met extra inzicht zodat je je carrière succesvol verder kan zetten. Carrièrecoaching kan je al aanvragen bij ons in blokken van 2 uur!

 6. Recruitment Process Outsourcing 
  Deze Recruitment Service is toch wel het neusje van de zalm! Welke CEO of HR Professional vindt in deze periode nog ruim de tijd  om zich te specialiseren in recruitment? Want dat is het toch wel geworden: een specialisatie, en expertise vraagt nu eenmaal om bijzonder veel tijd en aandacht. Gelukkig hebben wij bij DRIVEN by talent de oplossing: outsourcing van je rekruteringsproces, geheel of gedeeltelijk! Als gespecialiseerde Recruitment Partner nemen wij dit graag voor onze rekening.
 

Wil je ons graag als Recruitment Partner en besteed je graag een deel van je rekruteringsproces uit of wens je advies van onze experts?
Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialists!  Tel: 016/888.132  of mail via kim@drivenbytalent.be