TOTAL TALENT MANAGEMENT

Assessment

What DRIVES you? 

DRIVEN by talent: onze naam verklapt natuurlijk al snel waarvoor wij staan: gedreven door talent. Wij bekijken onze kandidaten niet vanuit diploma en certificaten gecombineerd met ervaring, maar geloven in hun talenten en wie ze kunnen zijn of worden in de juiste werkomgeving. Leer bij ons meer 
over je talenten en zet ze volop in!

Als onderdeel van onze screening of op aanvraag, is het mogelijk om je competenties en talenten te testen via een assessment op maat. 
Onze assessments bestaan doorgaans uit persoonlijke, gespecialiseerde testen exclusief van DRIVEN by talent, simulaties en/of rollenspelen.
Hoe jouw assessment wordt opgebouwd, verschilt afhankelijk van de verwachtingen van de werkgever, jijzelf en het functieprofiel. Alles gebeurt op maat!
 
Wat we wel al graag verklappen, is dat je dankzij onze zeer persoonlijke aanpak tot een beter inzicht komt wat jouw talenten en aandachtspunten betreft. 
Daarnaast krijg je ook een beter inzicht in je persoonlijke gedragsvoorkeuren in een werkomgeving, met de bijhorende valkuilen. Omdat we dit samen steeds 
uitgebreid persoonlijk overlopen, weet je na ons assessment je sterktes goed te benadrukken en hiervan meer te genieten. Dankzij het beter inzicht in je 
gedragsvoorkeuren, leer je ook hoe om te gaan met bepaalde collega's en verantwoordelijken, en weet je in welke teamsfeer of bedrijfscultuur je het best past!

Wat MAG je van ons ASSESSMENT verwachten? 

Wij bij DRIVEN by talent geloven in talenten en persoonlijk contact. Dankzij onze ruime ervaring en zicht op de gehele arbeidsmarkt, zijn wij sterke adviseurs! 
Tijdens het assessment gaan we met elkaar doorgedreven in gesprek en bespreken we talenten waarvan je je bewust bent, en de talenten die je nog niet bewust 
inzet in je carrière. Elke sterkte brengt een valkuil mee, ook die worden besproken samen.

Naast competenties en talenten richten wij ons graag uitgebreid tot je persoonlijke gedragsvoorkeuren op het werk, want werkvreugde vinden wij ontzettend belangrijk en staat in rechtstreeks verband met je gedragsvoorkeuren en in hoeverre je daarin ook jezelf kan zijn in je functie en werkomgeving. Dit heeft namelijk invloed op je prestaties in eigen functie en takenpakket, samenwerking met collega's en leidinggevenden. Op aanvraag helpen we je zelfs inzicht te krijgen in de verschillende communicatiestijlen die hierbij horen! Wij zijn énkel tevreden met een goede match qua functie, takenpakket, teamfit, fit met leidinggevende én bedrijfscultuur.

Onze assessments kan je aanvragen voor een halve dag of een hele dag. 

 

Wil je ons graag als HR-Partner in het aanwerven met assessment van talent, of heb je zelf interesse in een persoonlijk assessment?
Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialists!  Tel: 016/888.132  of mail via kim@drivenbytalent.be