TOTAL TALENT MANAGEMENT

Development Center

Stay DRIVEN!

DRIVEN by talent: onze naam verklapt natuurlijk al snel waarvoor wij staan: gedreven door talent. Wij bekijken onze kandidaten niet vanuit diploma en certificaten gecombineerd met ervaring, maar geloven in hun talenten en wie ze kunnen zijn of worden in de juiste werkomgeving. Leer bij ons meer over je talenten en zet ze volop in!

Een belangrijke vraag doorheen je hele loopbaan is: hoe blijf je gedreven? Wij zoeken mee naar het antwoord.

Ben je werknemer en tevreden bij je werkgever, maar wil je een ruimer zicht krijgen op jouw talenten en competenties? Dan helpen wij jou graag verder via een development center op maat, dat je zal helpen om voor jou de juiste doorgroei te kiezen. Ben je werkgever en zie je een potentiële doorgroei voor een werknemer? Via een development center op maat, testen wij de talenten en competenties van je werknemer.

Hoe verloopt het? 

Met véél plezier komen we persoonlijk bij de werkgever langs, om de verwachtingen over het development te ontdekken. Daarna analyseren wij de werknemer
zijn/haar huidige functioneren, zowel binnen de bedrijfscultuur als in de functie, en bouwen aan de hand daarvan het development center op maat op. Nadien 
formuleren we aan beide partijen uitgebreid en persoonlijk ons advies. 

Onze development centers bestaan doorgaans uit persoonlijke, gespecialiseerde testen exclusief van DRIVEN by talent, simulaties en/of rollenspelen.
Hoe jouw development is opgebouwd, verschilt afhankelijk van de verwachtingen van de werkgever, jijzelf en het functieprofiel. Alles gebeurt op maat! 
Wat we wel al graag verklappen, is dat je dankzij onze zeer persoonlijke aanpak tot een beter inzicht komt wat jouw talenten en aandachtspunten betreft. 

Daarnaast krijg je ook een beter inzicht in je persoonlijke gedragsvoorkeuren in een werkomgeving, met de bijhorende valkuilen. Omdat we dit samen steeds 
uitgebreid persoonlijk overlopen, weet je na ons assessment je sterktes goed te benadrukken en hiervan meer te genieten. Dankzij het beter inzicht in je 
gedragsvoorkeuren, leer je ook hoe om te gaan met bepaalde collega's en verantwoordelijken, en weet je je communicatiestijl goed aan te passen. 
Wij communiceren altijd open en eerlijk over de gezamenlijke bevindingen van het development center.


Wat mag je van ons development center verwachten? 

Wij bij DRIVEN by talent geloven in talenten en persoonlijk contact. Dankzij onze ruime ervaring en zicht op de gehele arbeidsmarkt, zijn wij sterke adviseurs! 
Tijdens het development center gaan we met elkaar doorgedreven in gesprek en bespreken we talenten waarvan je je bewust bent, en de talenten die je nog niet bewust inzet in je carrière. Elke sterkte brengt een valkuil mee, ook die worden besproken samen.

Naast competenties en talenten richten wij ons graag uitgebreid tot je persoonlijke gedragsvoorkeuren op het werk, want werkvreugde vinden wij ontzettend belangrijk en staat in rechtstreeks verband met je gedragsvoorkeuren en in hoeverre je daarin ook jezelf kan zijn in je functie en werkomgeving, zeker als dit een doorgroei betreft. Dit heeft namelijk invloed op je prestaties in eigen functie en takenpakket, samenwerking met collega's en leidinggevenden. Op aanvraag helpen we je zelfs inzicht te krijgen in de verschillende communicatiestijlen die hierbij horen! Wij zijn énkel tevreden met een goede match qua functie, takenpakket, teamfit en fit met leidinggevende.

Onze development centers kan je aanvragen voor een halve dag of een hele dag. 

 

Wil je ons graag als HR-Partner voor de interne mobiliteit van je talent, of heb je zelf interesse in een persoonlijk development center?
Neem contact op met onze Talent Acquisition Specialists!  Tel: 016/888.132  of mail via kim@drivenbytalent.be